20 jaar Passaat

Yasugi ( Adachi Museum )

Iets buiten het plaatsje Yasugi besloot de toen 71 jarige Adachi Zenko in 1980 zijn grote liefde voor Japanse landschapstuinen en kunst samen te voegen door het oprichten van het Adachi Musuem voor Kunst. Hij had de hoop dat de tuin er mede voor zou zorgen dat men de kunst nog meer zou waarderen. Hoewel de kunstcollectie van 1300 schilderijen en andere kunstobjecten uit de 20ste eeuw zeker de moeite waard zijn, is het toch vooral de landschapstuin waar de meeste mensen voor komen.

Deze tuin is enkel vanuit het museum te zien en je kunt er niet doorheen wandelen oid, maar dat is niet zo heel erg, want er zijn vele uitkijkpunten waar je deze adembenemend mooie tuin kunt zien. Sinds 2003 staat deze tuin elk jaar steevast op nummer 1 in het zeer gerenomeerde magazine 'Journal of Japanese Gardening'. Maar ook wereldwijd doet deze tuin het goed in de lijstjes.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:



Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:



Mijn reisplan

Filter

  • Actief







  • Algemeen









  • Cultuur








  • Natuur / Landschappen











Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.