20 jaar Passaat

Izumo

Dit rurale stadje vind je een van de belangrijkste en alleroudste schrijn van heel Japan. Wanneer deze schrijn gebouwd is, is niet bekend, maar deze schrijn wordt al genoemd in oude kronieken uit de 7de eeuw.

Het is een vrij groot complex en niet alle schrijnen zijn toegankelijk voor het publiek, maar er blijft meer dan genoeg over om te bewonderen. Maar het meest bekend is de Taisha Schrijn die tegenover, aan de andere kant van de rivier staat. Het 24 hoge hoofdgebouw wordt aan de voorkant opgesierd door een enorm touw welke 13 meter lang is, meer dan 5 ton weeg en 3,5 meter dik is. Het touw wordt elke 5 -6 jaar vervangen en de lokale gemeenschap is daar een jaar mee bezig. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.