20 jaar Passaat

Yunotsu / Iwami Ginzan

De oude zilvermijn van Iwami Ginzan is nu een Unesco World Heritage site. Dat zou je van een mijn niet verwachten, maar deze mijn bestond al in het begin van de zeventiende eeuw en heeft sind die tijd meer dan 38 ton aan zilver opgebracht.

De site behelst meer dan de mijn alleen, het is een groot complex langs een rivier in een vallei waar nog oude huizen, tempels en ruines en natuurlijke oude mijnschachten. Het zilvermuseum is een van de hoogtepunten van je bezoek aan Iwami Ginzan, maar wat net zo leuk is, is de toer door de mijnen zelf. Je komt dan op plaatsen waar je anders nooit zou komen en je krijgt uitleg van de gids... in het Japans, maar ondanks dat is het beslist de moeite waard.

Omdat er in het centrale stadje Omori in de vallei geen goede overnachtingsplekken zijn, verblijf je in het nabij gelegen Yunotsu, een oud stadje met een aantal historische gebouwen en straatjes met oude huizen en twee authentieke badhuizen.(20 minuten autorit vanaf Omori)

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.