20 jaar Passaat

Biei

De golvende heuvels van Biei hebben een bijna hypnotiserend effect doordat op de akkers alles in rijen is gepland of geploegd. Het zorgt voor een fascinerend effect, als je je door het landschap verplaatst en de heuvels daardoor bijna werkelijk lijken te golven. Er zijn twee beroemde wegen door het heuvellandschap die je zowel per auto als per fiets kunt afleggen. Dit landschap is vaak gebruikt in Japanse commercials van grote merken en dat heeft er voor gezorgd dat een aantal bomen die prominent in deze commercials te zien waren, nu geliefde plekken zijn om te bezoeken. Dus als je een groep Japanners uitgebreid foto's ziet maken van een boom, dan weet je nu waarom ze dat doen.

Een van de bekendste heuvels in deze regio is Shiksai Heuvel waar bloeiende sierteelt in rijen gepland zijn en zo een bijzonder kleurrijk uitzicht geeft in kleurrijke strepen ( enkel in de zomer als de bloemen bloeien ). Voor liefhebbers van fotografie is een bezoek aan Takushinkan. In deze expositiehal vind je prachtige landschapfotografie van de hoog aangeschreven fotograaf Maeda Shinzo en zijn zoon Akira. Uiteraard veel foto's van BIei zijn hier te zien, maar ook foto's van unieke landschappen in andere delen van de wereld.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.