20 jaar Passaat

Miyajima

Dit eiland is vooral bekend om zijn imposante ‘drijvende’ Tori, naast Mount Fuji waarschijnlijk een van de meest gefotografeerde objecten in Japan. Het eiland herbergt een bijzonder mooi tempelcomplex met enkele sfeervolle tempels welke beslist een kijkje waard zijn, niet alleen vanweg de mooie ligging aan het water, maar ook omdat er altijd wat gaande is.
Tijdens je omzwervingen over het eiland per fiets of te voet, heb je vaak mooie doorkijkjes en verrassende ontmoetingen met bijvoorbeeld... herten en monniken
De herten zijn bijzonder tam en je komt ze gewoon op straat tegen, het geeft het eiland zo zijn eigen serene sfeer. Miyajima is slechts 45 min. vanaf Hiroshima en eenvoudig per boot te bereiken. Voor degene die Hiroshima willen bezoeken is het aan te raden om in Miyajima te overnachten en Hiroshima als dagtrip te doen.

Er zijn een aantal festivals in Miyajima. Het vuurwerkfestival ( 14 aug. ) op zee voor de drijvende Tori is in heel Japan beroemd en is een van de grootste en beslist zeer spectaculair. Vroege reserveringen voor je hotel overanchting is dan beslist noodzakelijk.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.