20 jaar Passaat

Kinosaki Onsen

Op vele plaatsen in Japan kom je onsen tegen, die heerlijke thermische warmwaterbaden, waar je op de Japanse manier aangenaam kunt ontspannen. Maar in Kinosaki doen ze daar nog een schepje bovenop en zie je badgasten in kleurrijke yukata's ( Japanse stijl 'badjas' ) op geta's ( soort houten slippers ) gezellig van onsen naar onsen wandelen. Het maakt Kinosaki waarschijnlijk tot een van de meest relaxte stadjes van Japan.

Er zijn vele verschillende publieke onsen in dit stadje en dan moet je denken aan onsen aan de rivier, in een grot, onsen met stoom, onsen met waterval. Deze onsen zijn vaak in prachtige oude gebouwen. De ryokan / hotel waar je verblijft in Kinosaki geeft je gratis tickets voor al deze onsen. Dus neem je handdoek mee, doe je yukata aan, wurm je voeten in de geta's en ga al wandelend op zijn Japans deze heerlijke onsen bezoeken.

Het centrumpje van het stadje ligt aan een riviertje omringt met wilgen met typische Japanse huizen. Iets buiten het stadje aan de voet van de berg, vind je de Onsenji Tempel, waar volgens de overleveringen een monnik voor 1000 dagen heeft gebeden om warm water te laten stromen naar Kinosaki. Dat is blijkbaar gelukt. voorheem moesten bezoekers aan Kinosaki eerst deze tempel bezoeken voordat ze mochten badderen in de onsen, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Maar het is nog altijd een aangename plek om te bezoeken. Vanaf de entree van deze tempel vertrekt een kabelbaan de berg op, waar je vanaf het observatiedek op de top een mooi uitzicht hebt van 360 graden over de omgeving.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.