20 jaar Passaat

Takashima

Aan het grooste zoetwatermeer van Japan ligt dit kleine stadje met een alleraardigs tempelcomplex aan het water, waarvan de karakteristieke Tori ( toegangspoort ) in het water staat. Rondom Dit stadje zij diverse leuke outdoor activiteiten te ondernemen als kanoen, kayaken, suppen, fietsen, mountainbiken en 'shower climbing'. Dat laatste laat zich nog het best omschrijven als een soort van canyoning in een rivier ( dus boven de grond. Met een instructeur en beschermende kleding trek je door een heerlijke koele rivier en kom je onderweg leuk 'hindernissen' tegen als een rotsglijbaan watervalletjes en dergelijke en dat allemaal in een mooie natuursetting. Vooral in de zomermaanden is dit een zer geliefde en gewaardeerde excursie.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.