20 jaar Passaat

Akan

Het Akan meer is een kratermeer in het Aken Mashun National park en in het meer vind je zeldzame Marimo algen die zo groot kunnen worden als een voetbal. Maar omdat die algen uiteraard onder water zich bevinden, zal je die niet zo snel zien, maar het uitzicht over het kratermeer is op zich al mooi genoeg om dit te bezoeken. Uiteraard kan je hier ook prima wandelingen maken door het natuurpark en 

Aan de rand van dit kratermeer is een klein plaatsje te vinden waar je kunt overnachten ib ryokans die vaak ook een onsen hebben ( thermische heetwaterbaden ), ideaal na een dag wandelen in de natuur. Wat verderop vind je een aantal dorpen waar de Ainu wonen, de oorspronkelijke bewoners van Hokkaido. Hoewel deze bevolkingsgroep grotendeels is geassimileerd, is vooral in deze kleinere dorpen de cultuur van de Ainu levendig gehouden en zal je zien dat veel bewoners wat andere karakteristieken hebben dan een gemiddelde Japanner. in veel van deze dorpen worden souvenirs verkocht die bestaan uit handwerk van deze bevolkingsgroep.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.