20 jaar Passaat

Kanazawa

Kanazawa is een stad aan de kust van de Japanse Zee. Deze stad was in de 15de eeuw een zelfstandig gebied tot dat de machtige Maeda clan het hier voor het zeggen had. Door de uit de vele rijstvelden verkregen rijkdom, heeft deze clan zich kunnen veroorloven om zich bezig te houden met kunst en cultuur. Dit heeft ervoor gezorgd dat Kanazawa nog immer een centrum voor cultuur en kunst is in Japan. Een duidelijke uiting hiervan vind je in de beroemde Kenroku-en tuin. Deze tuin is aangelegd als kasteeltuin voor het Kanazawa kasteel, maar is daarna constant uitgebreid tot zijn huidige grootte van meer dan 100.000 hectare! In Japan wordt deze tuin als een van de drie top tuinen gezien, wat inhoudt dat het altijd veel bezoekers trekt. Een andere bezienswaardigheid is de Ninja Dera Tempel. Van deze tempel komen de beroemde en beruchte Ninja’s (onzichtbare krijgers met hun vele attributen), welke te bezichtigen zijn. De tempel zelf is een wirwar van veel smalle straatjes, geheime tunnels, nep deuren en verborgen trappen en aan het zicht onttrokken kamers.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.