20 jaar Passaat

Hagi

Hagi was vroeger een belangrijke stad en had een imponerend kasteel. Van dat kasteel is helaas niets meer overgebleven, maar het stadje aan de zee heeft nog veel oude huizen van de samurai en rijke koopmannen uit vervlogen tijden. Je kunt hier zowel heerlijk dwalen door het oude gedeelte, als een aangenaam boottochtje maken. Verder vind je er een paar mooie tempels, waar de Tokoji met zijn velen stenen lantaarns een van de bekendste is. I
Maar waar hagi hedentendage vooral om bekend is, is het Hagi Ware keramiek. De kwaliteit van de pottenbakkers is zeer hoog en ze staan bekend om het gebruik van verfijnde natuurlijke kleuren en designs. 

Uiteraard is er een keramiek museum waar je dit allemaal kunt bewonderen en zijn er uiteraard vele winkels te vinden met het mooiste keramiek. Maar er zijn ok nog vele andere musea te vinden als een goed kunstmuseum, als een mooi museum waar je kunt zien hoe Hagi er vroeger uit zag en hoe men toen leefde en woonde.

Als het weer het toelaat, kan je aan het nabij gelegen zandstrand ontspannen en een duik in de zee nemen. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.