20 jaar Passaat

Kawaguchi

Deze plaats is de tegenhanger van het bekendere Hakone. De uitzichten vanuit Kawaguchi zijn net zo wonderschoon zo niet beter op Mount Fuji als vanuit Hakone.

Kawaguchil ligt aan een van de 5 meren en daardoor kan je praktisch vanuit heel Kawaguchi de imposante vulkaan zien en bij wat geluk zelfs twee keer in een foto als deze enorme vulkaan in het meer reflecteert!

De omgeving is hier bosachtig en er zijn naast de vele watersportmogelijkheden op de meren, ook goede wandelpaden door de mooie natuur.

Afhankelijk van je route bekijken we welke van deze twee plaatsen het best in je reisprogramma past. Kawaguchi ligt grof weg ten noorden van Mount Fuji en Hakone ten zuiden. Als je vanaf Tokio naar de Japanse Alpen reist ( Matsumoto, Shin Hotaka, Takayama etc.) dan is Kawaguchi op de route en dus ook uit dat oogpunt een logischere ( en betere ) keuze.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.