20 jaar Passaat

Miyama

Verscholen in de bossen en bergen op twee uur reizen vanaf Kyoto, vind je een prachtige regio die vol staat met oude huizen en hun typerende enorme rieten daken, Deze daken worden omschreven als In Gebed Gevouwen Handen (Gassho-zukuri) en er zijn meer dan 200 van deze huizen in deze regio.
Het is wonderlijk dat deze regio bij toeristen nog vrij onbekend is. Het dorp Miyama is een van de aantrekkelijkste dorpen om te bezoeken. Er zijn hier uiteraard vele van deze traditionele huizen te vinden en daarnaast ook leuke overnachtingsplekken. Je verblijft hier echt op het platteland van Japan, waar de lucht schoon is en het tempo een stuk lager. Oude ambachten als papier maken en keramiek worden hier nog steeds gedaan. Of leer hoe je je eigen miso kan maken.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.