20 jaar Passaat

Ine

In een rustige en zeer beschutte baai ligt het vissersplaatsje Ine, ingeklemd tussen de bergen en het water als een lang lint langs de mooi kustijn. De huizen aan de waterkant zijn voor het overgrootte deel 'boothuizen', waar de visser zijn boot in een 'garage op het water' zijn boot heeft en zijn huis waar bij woont, is daarbovenop. De huizen zijn traditioneel dus van hout gemaakt het dat maakt het tot een zeer sfeervolle plek. 
Uiteraard kan je een boottocht maken dor de baai, maar ook e-bikes zijn hier te huur en per fiets door de smalle straatjes Ine verder ontdekken is ook een aanrader. We trachten hier je te laten overnachten bij een vissersfamiiie in een ' Funiya', zoals deze karakeristieke vissermanshuisjes genoemd worden. Je verblijft dan vaak ook bij een vissersfamilie in een kamer met uitzicht over de wonderschone baai. 

Wie de schitterende omgeving verder wii verkennen per huurauto of per e-bike, we weten praschite routes en leuke excursies.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.