20 jaar Passaat

Mount Fuji

Deze vulkaan is een van de bekendste iconen van Japan. Het is de hoogste berg en een van de mooiste bergen in Japan.
De imponerende vulkaan torent hoog uit boven het landschap en domineert haar omgeving in alle windrichtingen.
Er zijn in deze regio twee bekende plaatsen om deze vulkaan te bewonderen en afhankelijk van je reisschema selecteren we een van deze 2
De meest bekende plaats is Hakone. Vanuit dit stadje kun je een tocht maken door de omgeving per trein, bus, kabelbaan. Je kunt hiervoor in Hakone een voordelige pas kopen, zodat je niet elk ticket apart hoeft te kopen.
In Hakone zijn ook diverse goede musea ( keramiek, schilderijen, beelden e.d.)te bezoeken met zowel Japanse kunst als westerse kunst en er is zelfs een Picasso collectie te bewonderen.
Een van de aangename dingen van Hakone is dat je veel goede en zeer mooie hotels hebt met warmwaterbronnen. Kijk bij hotels voor meer informatie en foto’s.

De andere plaats om Mount Fuji , of Fuji-san zoals de Japanners deze vulkaan noemen, is Kawaguchi.Deze plaats ligt ten noorden van Fuji-san en wordt door toeristen minder bezocht dan Hakone. De omgeving rondom Kawaguchi is volgens sommige mooier dan rondom Hakone.Er is hier meer natuur en de 5 meren die aan de voet van Mount Fuji liggen,versterken dat gevoel.
Er is hier wel wat minder infrastructuur voor toeristen, al is er wel een groot amusementspark bij een van de meren.
De uitzichten vanuit Kawaguchi zijn net zo mooi, zo niet mooier dan vanuit Hakone.Omdat deze plaats minder bezocht wordt dan Hakone is de hotel keuze hier beperkt.

Afhankelijk van het uiteindelijke reisplan, wordt een van deze plaatsen in je reis opgenomen. Dit hangt voornamelijk af van de verbindingen naar de volgende plaats die je tijdens de reis aandoet.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.