20 jaar Passaat

Sumo

Sumo is Japan en Japan is Sumo. De sport is mateloos populair ( weer ) in Japan en gaat terug vele eeuwen. De 'grote dikke mannen' die vaak de status van een popster hebben in Japan, houden elk jaar over heel Japan verspreid toernooien, die een bezoek meer dan waard zijn. De toernooien zijn altijd in de oneven maanden van het jaar en zijn als volgt  

januari: Tokyo

maart: Osaka

mei: Tokyo

juli: Nagoya

September: Tokyo

november: Fukuoka

 

Eind maart in Ise is er een demonstratie toernooi, wat er leuk is om te bezoeken, daar je er zeer dicht op zit en de sumo- worstelaars letterlijk kunt aanraken, daar ze gemoederd over het terrein banjeren, waar ook de toeschouwers zijn.
De grote namen onder de sumoworstelaars komen graag naar dit toernooi, want voordat het toernooi gehouden, wordtis er voor de hen een belangrijk bezoek aan de nabij gelegen tempel, waar een korte ceremonie plaatsvindt, die ook aardig is om te zien en mee te maken.

Uiteraard kunnen we voor tickets zorgen voor de sumo- toernooien, maar wees wel op tijd met je aanvraag. Door de toegenomen populariteit zijn plaatsen vaak snel uitverkocht.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.