20 jaar Passaat

Hokkaido

Het eiland Hokkaido behoord tot een van de de grote 4 eilanden van Japan en ligt het meest noordelijk. Het klimaat is daarmee vergelijkbaar wat we in Nederland en Duitseland hebben en dus zomers een aantrekkelijke bestemming om te reizen. Dit enorme eiland is een het minst bevolkt en beschikt mede daardoor over veel natuur en wild life. Het is ook de graanschuur van Japan en praktisch al het zuivel voor de Japanse markt wordt hier geproduceerd. Het is dus vooral een ruraal gebied, maar er zijn ook een aantal grote steden, waarvan Sapporo de bekendste en grootste is. Door de noordelijke ligging sneeuwt het hier in de wintermaanden veel. 2 meter sneeuw en meer is hier vrij gebruikelijk. Dat maakt het van november tot en met april niet zo geschikt om hier rond te reizen, want wegen kunnen dan compleet zijn afgesloten voor meerdere dagen. De zomermaanden zijn ideaal om hier te reizen, mar dat weten de Japanners ook en dan kan het hier best wel wat druk zijn. Omdat op Hokkaido niet veel mensen wonen is het openbaar vervoer hier veel minder en daardoor ook niet zo geschikt om hier rond te reizen. We zetten hier altijd een huurauto in voor onze klanten en dat werkt prima.
Op Hokkaido zijn weinig tempels te vinden en wat er is, is niet zo heel bijzonder. Je gaat hier vooral naar toe vanwege de mooie ruige berglandschappen, de nationale parken, de grillige kust, de wild life en het fantastische eten, want naast zuivel en graan, komt hier ook heel veel vis vandaan.  

Hieronder bij 'Volgende logische keuze' vind je de bestemmingen waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn om te bezoeken. Doordat er vrij veel luchthavens zijn op Hokkaido is het combineren met bijv. Tokio en andere grote steden in Japan goed te doen. We raden aan om minimaal een dag of 8 uit te trekken voor Hokkaido, maar langer is altijd beter...

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.