20 jaar Passaat

Himeji

Het kasteel van Himeji, staat op de World Heritage List van de Unesco, kun je van veraf al zien. Het is ook het grootste en een van de weinig authentieke kastelen in Japan. Het is een imponerend bouwwerk met enorme verdedigingsmuren en een groot park rondom. Om het imposante bouwwerk te bekijken heb je een wel halve dag voor nodig. Het kasteel steelt de show, maar er is meer te zien in Himeji. De Kokoen tuin is zeker een bezoek waard en ligt niet te al te ver van het kasteel. Deze tuin die pas in 1992 is aangelegd, heeft 9 verschillende ommuurde tuinen die allen een verschillende architectuur hebben in de stijl van het Edo tijdperk. Het is hier zeer aangenaam rondwandelen door de verschillende tuinen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.