20 jaar Passaat

Matsumoto

Marumo Ryokan

Marumo Ryokan

Een Japanse stijl ryokan in een aantrekkelijk gebouw . De eigenaar is een vriendelijke oude heer, die goed Engels spreekt en het altijd erg leuk vindt als er buitenlanders langs komen. Japanse stijl kamer zonder eigen badkamer
Hotel Kagetsu

Hotel Kagetsu

Een Japanse stijl hotel, ongeveer 15 min. lopen vanaf het JR Matsumoto station (en 5 min. lopen naar het kasteel) Japanse stijl kamer met eigen badkamer in de oude vleugel.
Hotel Buena Vista

Hotel Buena Vista

Een toeristenhotel vlakbij het Matsumoto station. De kamers zijn westers ingericht en zijn ruim en comfertabel. Het hotel heeft ook warme zwembaden om in te ontspannen. Er is hier een bar en drie restaurants waar dinner geserveerd wordt. Je kunt kiezen uit Jpanse gerechten, Chinese gerechten of Franse gerechten. 
Momoyama Ryokan

Momoyama Ryokan

Deze zeer mooie ryokan met een verbluffend mooie Japanse stijl tuin ligt iets buiten Matsumoto. Het hotel heeft daarom ook een eigen shuttle bus service op gezette tijden naar het centrum. De traditionele Japanse stijl kamers zijn enkel met eigen toilet, want de ryokan beschikt over mooie en heerlijke thermische warmwaterbaden, onsen genaamd in Japan.

Maar dat is nog niet alles, de traditionele Kaisheki maaltijden die hier geserveerd worden ( is inclusief ) zijn van een zeer hoog niveau. Kortom, een zeer aangenaam en op en top Japans verblijf op een rustige en mooie locatie met uitstekende maaltijden.Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.