20 jaar Passaat

Seki

De Japanse messen uit Seki zijn over de hele wereld beroemd en bekend en het is dan ook niet zo vreemd dat in dit stadje een museum te vinden is van oude Japanse zwaarden die vroeger vooral door de beroemde en beruchte samoerai gebruikt werden. Maar naast zwaarden gaat het in dit museum ook vooral over de vakmanschap van de lokale smits die deze zwaarden vervaardigden. Het hele proces en technieken hoe deze zwaarden werden vervaardigt, komt voorbij en eens per maand is er zelfs een demonstratie hoe deze zwaarden gemaakt werden. Naast zwaarden zijn ook de bekende messen door de eeuwen heen uit Seki in dit museum te zien. Maar Seki heeft meer te bieden, het oude historische gedeelte van dit stadje is een uiterst aangename plek om rond te wandelen tussen de oude huizen en tempels. Onderweg zie je wat charmante traditionele winkeltjes en restaurantjes. In het overgrote deel van deze prachtige houten huizen, worden bewoond door Japanse families. Het voelt daardoor niet heel toeristisch, maar juist heel lokaal, als je onderweg twee vrouwen met gezellig elkaar ziet praten of kinderen naar school ziet gaan. 
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.