20 jaar Passaat

Chittaurgarh

Een stad met een enorm fort en dito historie. Hier zijn de bloedigste en grootste veldslagen uit de Rajastani geschiedenis geweest. Het fort is drie keer toneel geweest van dergelijke felle gevechten, waarbij de verdedigende partij bleef doorvechten tot dat de laatste man gevallen was.
In dit fort van meer dan 6 kilometer lengte zijn de sporen van deze veldslagen terug te zien in de ruines van diverse tempels en paleizen. Maar er staat nog genoeg overeind om een bezoek aan dit beroemde fort waard te maken.
Er is een indrukwekkende ’Tower of Victory’, ’Tower of Fame’, Meera tempel en het Gaumukh waterreservoir, naast het imponerende fort zelf.
Wie geïnteresseerd is in de boeiende geschiedenis van de Rajputs en die wat van de sfeer van die tijd wilt proeven, kunnen we een bezoek aan Chittaurgarh absoluut aanraden
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.