20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

El Calafate

Gletsjer Perito Moreno

Gletsjer Perito Moreno

Men vertrekt vroeg in de ochtend met een kleine bus, zodat men de grote massa voor is bij de gletsjer. Tijdens de rit er naar toe wordt er regelmatig gestopt voor de vele uitzichtpunten, en krijg je in het engels een prima uitleg. Tevens heeft men een leuke en mooie wandeling langs de gletsjer met mooie uitzichten, waar niet veel mensen komen. bij voldoende deelname kun je met een kleine boot vlak langs deze gigantische ijsmuur varen, zeer spectaculair.
Upsala Gletsjer en Estancia Cristina

Upsala Gletsjer en Estancia Cristina

De dag begint met een boottocht ( kleinere boot, 70 passagiers ) waar je tussen de afgebroken stukken ijs vaart. Aan het eind van de tocht maken we nog een stop bij de ijsmuur van de Upsala Gletsjer. We bezoeken daarna de Estancia Cristina en met een speciale truck rijden we naar de top van een heuvel, vanwaar je een machtig uitzicht heb op de Upsala Gletsjer. Terug naar de estancia waar een heerlijke Patagonische lunch op je wacht, met uiteraard een barbecue van schapenvlees.

Eind van de dag arriveer je weer in je hotel.

Dagexcursie Ice-hike op Viedma Gletsjer

Dagexcursie Ice-hike op Viedma Gletsjer

Het vertrek is vanuit El Calafate om 08:00 uur. Na aankomst bij Lago Viedma zal de berggids je allerlei uitleg geven en zal je met crampons (stijgijzers) een spectacualire trek (2 ½ uur) maken over de Viedma gletsjer. Een snack is inbegrepen, maar voor en lunch(pakket) dien je zelf te zorgen.

 Totale duur van de excursie: 6 uur en 30 minuten. Je kunt er voor kiezen om na deze excursie in EL Chalten afgezet te worden en vanuit hier nog enkele mooie dagwandelingen maken naar Mount Fitzroy.

Upsala Gletsjer en Spegazzini Gletsjer

Upsala Gletsjer en Spegazzini Gletsjer

Hotel pick-up om 08.00. Je wordt per busje naar de haven gebracht en stapt op de boot. Na een vaart over het grote Argentino-meer zie je de eerste drijvende ijsbergen al opdoemen en kom je uiteindelijk aan bij de Upsala gletsjer. Hier krijg je voldoende de tijd om dit natuurwonder op je in te laten werken.
Er wordt verder gevaren naar de Spegazzini gletsjer. In dit fjord zie je honderden ijsbergen drijven, met hun intens blauwe kleur. Je kunt Seco Gletsjer onderweg zien.
De boottocht wordt vervolgd door de Iceberg Channel totdat je zicht hebt op de ijsmuur van de Perito Moreno Gletjser (of de baai van Onelli). Na dit prachtige tafereel wordt er weer terug gevaren en kom je omstreeks 14:30 weer aan in El Calafate.
OPM: De beschreven route is slechts een indicatie en mede afhankelijk van weersinvloeden en drijfijs.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.