20 jaar Passaat

El Calafate

Hostel Libertador

Hostel Libertador

Een goed hotel met zeer ruime kamer met eigen badkamer in een attractief houten gebouw in het centrum van El Calafate. Leuke en levendige plek om te verblijven en het hotel organiseert van alles voor zijn gasten. Je moet niet raar opkijken als er een Argentijnse BBQ wordt georganiseerd in de achtertuin. Dit Hostel organiseert de beste toer naar Perito Moreno Gletsjer, volgens ons. Net even anders dan de rest en dat is wellicht ook de beste omschrijving van het hotel zelf.
Cauquenes de Nimez

Cauquenes de Nimez

Dit charmante hotelletje met slechts 12 kamers is gehuisvest in een prachtig houten gebouw in traditionele stijl, wat het tot een van de meest sfeervolle overnachtingsplekken van El Calafate maakt. Het ligt aan de rand van het stadje nabij het Argentino meer en je kunt vanaf dit hotelletje het meer zien liggen en soms zelfs flamingo's voorbij zien komen. Het hotel heeft gratis fietsen voor hun gasten, zodat je snel, goedkoop en makkelijk naar het centrum van El Calafate kunt komen.
Het hele hotel is uit hout opgetrokken en die stijl wordt in het interieur van het hotel doorgetrokken en geeft het een mooie rustiek uitstraling. De hotellobby, annex restaurant heeft grote ramen zodat je van het uitzicht en de tuin rondom kunt genieten. Bij mooi weer kan je op de veranda zitten voor bijv. je lunch of een kopje thee.
Hotel Sierra Nevada

Hotel Sierra Nevada

Een aangenaam driesterrenhotel nabij het centrum met een zeer riante tuin met uitzicht op de bergen rondom. Het is meer een park dan tuin, zo groot is het. Het hotel en de ruime kamers hebben grote ramen, zodat je er volop van kunt genieten. Het hotel heeft binnen een gezellige uitstraling met balkenplafonds en klassieke meubels in de gezellige lobby met haardvuur. Doordat het zo een grote tuin heeft, is het er heerljk rustig. Wie na de excursie naar de Perito Moreno gletsjer nog energie over heeft, kan die kwijt in de gym van het hotel. 
Hotel Kosten Aike

Hotel Kosten Aike

Een hotel op 4 sterrenniveau met een uitstekende service. De mooi ingerichte kamers zijn beslist ruim te noemen. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het centrum. Verder beschikt het hotel over o.a. een gourmet restaurant, bar spa en sauna.  Het hotel heeft een gezellige lobby met vaak brandend haardvuur. Je kunt hier ook gerust een dag extra verblijven en een van hun excursies ondernemen als mountainbiking, paardrijden, of een 4X4 off road excursie.
Alto Calafate

Alto Calafate

aan de rand van het dorp een mooi gelegen, luxe vijfsterren hotel.
Estancia Nibepo Aike

Estancia Nibepo Aike

Estancia ( vee boerderij ) Nibepo Aike is opgericht in het begin van de vorige eeuw aan de oevers van het Argentino meer, wat tegenwoordig in het nationale park Los Glaciares ligt, beroemd vanwege de gigantische Perito Moreno gletsjer die op een nog geen uurtje autorijden hier vandaan ligt. De vierde generatie van de oprichter woont en werkt nu op deze estancia, waar zowel schapen als koeien gehouden worden.

De estancia heeft 10 kamers voor zijn gasten, alle kamers hebben een eigen badkamer. Je maakt het traditionele leven op deze afgelegen ranch echt mee; het diner bestaat voornamelijk uit vlees en groente die zelf geteeld worden, er is ’s avonds geen elektriciteit en het huis wordt verwarm door een haardvuur. De verbluffend mooie locatie, de traditionele manier van leven samen met de natuur in een originele en rustieke estancia van meer dan 100 oud, geven je een goed beeld hoe de pioniers destijds leefden en woonden, want al heeft de moderne tijd ook hier zijn intrede gedaan, ‘the way of life’ is hier nauwelijks veranderd.


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.