20 jaar Passaat

Caraz

Caraz ligt in het noordelijke deel van de Cordillera Blanca op 2290 meter hoogte en 67 kilometer van Huaraz. Het gebied rondom Caraz is redelijk gespaard door de vele aardbevingen. Caraz is een schattig dorpje om te zien met de aangename Plaza de Armas en er zijn leuke restaurantjes en hotels. Je kunt een bezoek brengen aan de gezellige markt of een wandeltocht maken in de omgeving. Het dorpje heeft ook als voordeel dat het op een lagere hoogte ligt dan Huaraz, waardoor je hier beter kunt acclimatiseren. Caraz is beginpunt van de populaire Llanganuco - Santa Cruz trek. Maar ook een wandeling bij het Lago Paron meer is erg mooi, als je het liever wat eenvoudiger houdt.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.