20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Salta

Hotel Del Virrey

Hotel Del Virrey

Zeer stijlvol boutique hotel in het historisch centrum van Salta. Het hotel is een voormalig 100 jaar oude patriciërshuis, wat compleet is gerenoveerd, maar met behoud van alle karakteristieken uit die tijd. Ook de inrichting van het hotel, ademt de sfeer uit van begin van de vorige eeuw. Het is daardoor een zeer leuke plek om te verblijven en alle bezienswaardigheden in Salta zijn op loopafstand. In de tuin is een klein zwembad te vinden.

Posada del Marques

Posada del Marques

Een sfeervol hotel met 19 eenvoudige kamers in het centrum van Salta

La Candela Boutique

La Candela Boutique

Comfortabel klein boutique hotel in koloniale sfeer in een op ongeveer 900 meter van het centrale plein. Het hotel is gehuisvest in een mooi oud huis met rondom een goed verzorgde tuin en een zwembad. Het hotel staat bekend om zijn goede service.
Hotel Solar de la Plaza

Hotel Solar de la Plaza

Een viersterrenhotel, vlakbij Plaza Guemes.
Finca Santa Anita

Finca Santa Anita

(2 km vanaf Coronel Moldes tussen Salta en Cafayate) : Groot oud herenhuis, ooit een belangrijke rustplaats voor muil ezeldrijvers op de etappe tussen de oude gemeente van Guachipas tot aan de stad Salta, omgeven door typische tabaksplantages en weilanden met maE, runderen en geiten. Inclusief een kamer met eigen badkamer, vol pension en activiteit zoals paardrijden.
Finca Manantial del Milagro

Finca Manantial del Milagro

(in La Silleta, 30 min. vanaf Salta): een hacienda overnachting met vol pension en activiteiten. Het gebouw is uit 1856 en heeft een muur van 1 meter dik. De hacienda (Finca) beschikt over een zwembad
Finca El Bordo de Lanzas

Finca El Bordo de Lanzas

De locatie is 60 km vanaf Salta, deze finca (estancia ) brengt je in een zeer luxe omgeving, (vele antieke voorwerpen) met prachtige kamers en met zorgzame aandacht van de eigenaars is een verblijf hier een bijzondere gebeurtenis. Hier kun je ook activiteiten ondernemen als paardrijden, wandelen, birdwatching, enz. Als je wilt, kun je ook een plantage van tabacco, suikerriet, katoen, enz. bezoeken.
Finca Valentina

Finca Valentina

In La Silleta, net buiten Salta, ligt deze finca ( boerderij ) in een prachtige landelijke omgeving. Het heeft een enorme tuin om het landhuis en een zwembad. Het heeft maar een paar kamers en de supervriendelijke eigenaren wonen hier ook in een apart gedeelte. De Finca is binnenin prachtig ingericht en het is een van de beste plekken om te verblijven in de regio Salta.


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.