20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Cafayate

Hotel Los Sauces

Hotel Los Sauces

Dit kleine hotel, slechts 24 kamers, ligt midden in het gezellige centrumpje van Cafayate, op nog geen 50 meter van het centrale plein. Het gebouw is modern en de kamers zijn er ruim. In de leuke en vrij grote tuin vind je een zwembad met zonnestoelen om  aangenaam te ontspannen. Het hotel heeft geen eigen restaurant ( wel voor ontbijt ), maar gezien de zeer centrale ligging is dat ook niet echt nodig, want een veelheid aan interessante eetgelegenheden zijn binnen handbereik.
Vinas de Cafayate Wine Resort

Vinas de Cafayate Wine Resort

Waar anders dan in een bodega zou je moeten overnachten in de plaats waar de beroemde wijn vandaan komt? Dit ‘wine resort’ nabij Cafayate ligt midden tussen eindeloze wijngaarden en mooie vergezichten over de bergen rondom. Deze bodega is uiteraard in vol bedrijf en in het restaurant worden uiteraard de lokale en eigen wijnen geserveerd. In de wijnkelder kan je alvast voorproeven, als je dat zou willen. Maar niet alleen als je een liefhebber van wijn bent, is het hier aangenaam verblijven. De landelijke ligging, het prachtige en sfeervolle gebouw, de verbluffende uitzichten, de rust en stilte en het zwembad zijn ook meer dan genoeg redenen om hier te verblijven. Een kamer met uitzicht op de tuin is in de prijs inbegrepen.
Patios de Cafayate Spa and Hotel

Patios de Cafayate Spa and Hotel


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.