20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Fitzroy / El Chalten

Casa de Las Piedras

Casa de Las Piedras

Een eenvoudig hotel met zeer ruime kamers en een goede ligging, nabij de rivier en het centrum. Ook het busstation is zeer nabij, wat handig is als je met de bus hier aankomt en vertrekt. Vanuit het hotel heb je uitzicht op de bergen rondom en o.a. op Fitzroy en Torre. De kamers zijn gehuisvest in huisjes die in een soort parkachtige tuin zijn gesitueerd. Voor de wandelaars is het goed te weten dat men hier boxed lunches kan bestellen voor de dag erna, zodat je de gehele dag in het park kunt verblijven.
Hosteria el Pilar

Hosteria el Pilar

Een hotel in Engelse country house style, gelegen in de bossen 2 kilometer buiten El Chalten. Het is het enige hotel wat IN het park ligt en dus een ideale uitvalsbasis voor wandelingen in het nationale park met al zijn spectaculaire vergezichten.Het hotel is daarom zeer gelieft bij wandelaars. De uitzichten vanuit dit hotel zijn overigens ook bijzonder aangenaam.
Het hotel heeft een huiselijke sfeer, voelt bijna alsof je in een estancia verblijft door de mooie maar ietwat afgelegen ligging.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.