20 jaar Passaat

Cachi

El Cortijo

El Cortijo

Het hotelletje, slechts 12 kamers, in dit sfeervolle plaatsje is gehuisvest in een koloniaal gebouw, welke compleet is gerenoveerd en aangepast naar de wensen van deze tijd, maar met behoud van sfeer en uitstraling. Zo is op een aantal plekken nog goed te zien ( zoals in het restaurant ) dat lokale stenen gebruik zijn voor de bouw van dit huis. Er is ook een leuke patio en tuin aanwezig om je ontspannen of je leest een boek bij de open haard in de gezellige lobby..
La Merced del Alto

La Merced del Alto

De architectuur van het hotel is gebaseerd op een klooster. Het is een redelijk nieuw gebouwd hotel, maar wel helemaal in de traditionele stijl en romantische sfeer en je zou denken dat het hier al eeuwen staat, zo goed past het in de verbluffende omgeving. Doordat het vrij hoog in de vallei ligt, heb je hier fantastische uitzichten op de bergen de vallei rondom. De zeer riante kamers hebben ook grote ramen, zodat je altijd van het uitzicht kunt genieten. Dat kan zelfs vanaf het zwembad en de spa, welke je in de grote tuin rondom het hotel vindt. De kamers hebben geen tv, geen wifi, geen minibar, maar dat heb je ook niet nodig met zo'n uitzicht! De service in het hotel is prima in orde, als je een glaasje wil drinken op je kamer, brengen ze het graag naar je. Maar je kan ook een glaasje drinken in de bar of de gezellige huiselijk ingerichte lobby.Er is ook een restaurant aanwezig die vooral gebruik maak van lokaal geteelde ingredienten, omlijst met lokale wijnen.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.