20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Temuco

Een stadje dat een leuke markt heeft en een hotel wat uniek is in Chili (Continental Hotel). Verder heeft het weinig te bieden, de Mapuche indianen die hier wonen en leven gaan meestal gekleed in spijkerbroek en t-shirt. Dit tot in tegenstelling de meeste reisgidsen je doen geloven.
De markt in Temuco  is een bonte verzameling van groentes en fruit en een bezoekje waard.
Als je indianen cultuur wilt zien, dan is Chili niet het beste land daarvoor. Een combinatie met Bolivia is wellicht een interessanter alternatief.
Voor de treinliefhebbers is er (helaas) een nacht-treinreis te maken van Santiago naar deze stad. Vanuit hier kun je dan verder reizen per huurauto door het merendistrict naar Puerto Montt of Puerto Varas. Zie bij: Self drive routes in Merendistrict voor meer informatie
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.