20 jaar Passaat

Carretera Austral

Een weg die dwars door een ruig en nauwelijks ontgonnen gebied gaat en wellicht nog een van de laatste echte wildernissen is van Chili, zoniet van de wereld. De weg begint in Puerto Montt en eindigt in Villa O’Higgens, ongeveer 1100 kilometer verderop. Deze weg doorkruist verschillende natuurparken die tot voor kort nauwelijks te bereiken waren. In deze hele streek wonen nog geen 100.000 mensen en als je bedenkt dat ongeveer 50.000 mensen in de Coyhaique wonen, geeft het wel aan dat het hier voornamelijk natuur is, welke als overweldigend beschreven kan worden.

Deze uitdagende tocht, of gedeeltes daarvan, kunnen vaak het beste met een 4WD huurauto gedaan worden. Voor de gehele Camino Austral zul je minimaal 2 weken moeten uittrekken, als je ook tijd wiltt hebben om van het landschap wilt genieten, want er zijn vele natuurparken waar je prachtige wandelingen kunt maken, maar ook kano-, paardrij- en fietstochten op de mountainbike.

Maar we kunnen ook een leuk en mooie route van een week uitzetten, welke met een gewone auto ook goed te doen. kortom, we maken het helemaal op maat, zowel qua route als hotels. Er zijn prachtige lodges te vinden, soms met warmwaterbronnen !en vaak op verbluffende locaties, die je bezoek aan deze regio extra bijzonder maken!


Lees meer


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.