20 jaar Passaat

Merendistrict

Het Merendistrict in Chili is een geliefde plek voor zowel Chilenen als buitenlanders om om vakantie te gaan. Rondom de vele meren liggen schilderachtige plaatsjes als Puerto Clocker, Frutilar, Puerto Octay. Maar er zijn ook levendige grote steden te bezoeken als schitterende resorts met spa’s ( termas genaamd in Chili ), gelegen op idylische plekjes tussen de bergtoppen van de torenhoge vulkanen en bergpieken van de Andes.

De beste manier om deze regio te verkennen is per huurauto. We hebben hier zelf meer dan 2000 km gereden en kunnen probleemloos een passende selfdrive geheel op maat voor je uitzetten, waarbij je ook gebieden kunt bezoeken die nog niet zo toeristsch zjin.

Je kunt ervoor kiezen om zelf te bepalen waar je overnacht, of het van te voren te reserveren. Voor een overnachting in Termas de Puyehue wordt zeer sterk aangeraden om dit van te voren te reserveren, is vaak maanden vooruit volgeboekt!!.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.