20 jaar Passaat

Guadal

Dit kleine plaatsje langs de roemruchte Camino Austral, ziet er uit zoals al die gehuchten langs de enige weg in deze regio, een centrale plaza, met daar omheen een handje vol eenvoudige huizen en wat winkeltjes. Echter, het grote verschil is met al die andere dorpjes, dat de ligging uniek is. Het ligt in het merengebied van centraal patagonie, nabij vele natuurparken aan de voet van de hoogste bergen van heel Patagonie.
De wildernis ruigheid van het gebied, de leegheid, de altijd besneeuwde bergtoppen, de fantastische gletsjers die hier vlakbij zijn en de absolute wildernis rondom, geeft je het ware ’Patagonie gevoel’. Vanuit de meer dan geriefelijke huisjes ( cabenas ) waar je kunt overnachten, zijn vele schitterend tochten mogelijk door het nog ongerepte deel van Patagonie.

De regio biedt zeer vele mogelijkheden om te genieten van het natuurschoon, zie bij de excursies een aantal mogelijkheden of bekijk de presentatie hieronder.

Er zijn in Guadal een aantal zeer aangename cabenas ( huisjes ) waar je kunt verblijven, zie onder de ’Hotels’-knop voor meer info en foto’s.

Er zijn in deze regio ook verbluffende selfdrives te maken. De mogelijkheden zijn talrijken en te veel om hier op te noemen. Zie bij Camino Austral voor nog meer info en foto’s.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.