20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Guadal

El Mirador

El Mirador

Een aantal rustieke en zeer comfortabele cabenas ( huisjes ) gelegen op een schitterend uitzichtpunt op de hoogste bergen van Patagonie. De cabenas zijn bijna volledig uit lokale materialen gemaakt en passen daardoor zeer mooi in de prachtige omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. Elke cabena is zo gsitueerd, dat je altijd kunt genieten vanuit je woon- of slaapkamer en verandah van de ongekende mooie zonsondergangen en opkomst.

Ook het sfeervolle restaurant is voorzien van glas rondom, zodat je tijdens de uitstekende maaltijden niets hoeft te missen van het uitzicht.

Dit hotel organiseert ook vele excursies, al dan niet met prive auto, zie bij ’excursies’ de mogelijkheden
El Mirador (e uitzichten)

El Mirador (e uitzichten)

zie op de onderstaande link de fantastische uitzichten die je hbet vanuit deze lodge !

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.