20 jaar Passaat

Arequipa

Deze mooie en romantische stad aan de voet van de indrukwekkende vulkaan ’El Misti’ heeft als bijnaam 'de Witte Stad' gekregen, omdat het stadscentrum geheel uit de witte vulkaansteen ‘sillar’ is opgebouwd. De Plaza de Armas, het centrale plein met de imposante kathedraal, wordt als een van de mooiste plaza’s in Peru gezien.
Het klimaat is er heerlijk en het lijkt alsof het er altijd lente is. Een stad op ruim 2300 meter hoogte die een bezoek meer dan waard is en door deze hoogte een goede stad is om te acclimatiseren, voordat je naar de hoger gelegen Colca Canyon en/of verder richting Puno of Cuzco reist.
Het bijzondere van deze sfeervolle stad is het fascinerende Santa Catalina Convent. Op het moment dat je dit convent binnenloopt krijg je de indruk dat je een andere wereld binnen stapt. Er wonen nog steeds nonnen die zich aan een zeer streng regime onderwerpen. Het grootste gedeelte van het convent kan bezocht worden en de gebouwen en straatjes zijn een verzameling van Spaanse architectuur uit vele beroemde Spaanse steden. Engelssprekende studenten geven je er een prima rondleiding en vertellen je allerlei interessante verhalen over dit beroemde convent, waar vroeger vele dochters van arristrocraten uit welgestelde kringen uit Spanje hun 'opvoeding' genoten.
Vanuit deze gezellige stad zijn ook vele actieve en uitdagende excursies te ondernemen zoals raften en met een mountainbike de vulkaan afdenderen.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.