20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Cayambe

De reden om naar Cayambe te gaan is de de alleroudste hacienda van Ecuador hier te vinden is. Het landgoed uit 1580 is enorm en een prima plek voor mooie wandelingen in de natuur en over de landerijen.
De hacianda is ook een prima plek om te overnachten, want men heeft het hier smaakvol gerestaureerd. Cayambe ligt op weg naar Otavalo waar de beroemde poncho markt te vinden is ( en vele andere lokale markten ) Je kunt vanuit Cayambe een prima dagtocht maken naar Otavalo, het ligt op nog geen uur rijden.

Hacienda Cuachala is mede daardoor een van van de leukste plekken om een keer in een hacienda te overnachten.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.