20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Camino Austral

Een weg die dwars door een ruig en nauwelijks ontgonnen gebied gaat en wellicht nog een van de laatste echte wildernissen is van Chili, zoniet van de wereld.

De weg begint in Puerto Montt en eindigt in Villa O’Higgens, ongeveer 1100 kilometer verderop.

Deze weg doorkruist verschillende natuurparken die tot voor kort nauwelijks te bereiken waren. In deze hele streek wonen nog geen 100.000 mensen en als je bedenkt dat ongeveer 50.000 mensen in de Coyhaique wonen, geeft het wel aan dat het hier voornamelijk natuur is, welke als overweldigend beschreven kan worden.


Deze uitdagende tocht, of gedeelten ervan, kunnen enkel met een 4WD gedaan worden. Voor de gehele Camino Austral zul je minimaal 2 weken moeten uittrekken, daar je regelmatig sommige stukken per ferry moet overbruggen en deze hebben geen vaste vertrekdagen. De ferries varen enkel in december, januari en febrauri, maar wel op onregelmatige basis. Een dag wachten op een ferry is hier heel gewoon.

We hebben voor deze tocht ( goedkopere ) alternatieven ontwikkeld die voor de minder avontuurlijke reizigers onder ons een goede kans bieden om een mooi stuk van deze regio op comfortabelere manier te ontdekken en vooral te beleven en te ervaren.

Lees meer


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.