20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Caleta Gonzalo

Dit pieplkleine plaatsje is het eindpunt ( of beginpunt ) van de veerboot uit Hornopiren.. Er is hier maar 1 plek om te overnachten maar het is wel een hele mooie lodge. Vanuit hier kan je het beroemde Pumalin Park eenvoudig bezoeken. Het park is opgericht door Douglas Tumpkin, die zijn vergaarde fortuin met de verkoop van kleding met merken als The North Face, grote stukken land op kocht van de boeren en zo hier een schitterend park wist te realiseren.
Het is een ongerepte wildernis van ruige bergen, rivieren, dichte wouden, vulkanen, gletsjers, fjorden en meren. 

Het park heeft een redelijk uitgebreid netwerk van paden waar wandelingen te maken zijn van 2 tot 8 uur.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.