20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

San Pedro - Lauca selfdrive

De regio tussen San Pedro de Atacama en Lauca leent zich uitstekend voor het maken van spectaculaire self drive routes met een 4 WD pick up truck of wat minder avontuurlijk; met een gewone auto.

Rij over eenzame wegen dwars door de woestijn met verlaten mijndorpjes en door verbluffende natuurparken met altijd uitzicht op de besneeuwde toppen van de Andes.


Wie de eindeloos lijkende wijdsheid en de overweldigende natuur wil ervaren, raden we aan de route vanaf San Pedro de Atacama via Colchane en door de natuurparken Volcan Islgua, Salar de Suriri, Las Vicunas en Lauca te nemen om vervolgens te eindigen aan het strand van Arica. Zie de presentaties hieronder !

Een avontuurlijke route van een dag 4 en alleen geschikt als je het niet erg vind om een paar keer eenvoudig te overnachten en proviand en extra benzine mee te nemen, want onderweg is er niet veel te krijgen. Je rijdt soms over onverharde wegen met een 4 wd pick up truck met af en toe een rivierdoorsteek en de wegbewijzering is er lang niet altijd.

Maar er zijn ook minder avontuurlijke routes uit te zetten, met een gewone auto en redelijke tot goede hotels. neem gerust contac met ons op om te bepalen wat de beste route voor je is.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.