20 jaar Passaat

Pantanal

Pantanal Safari Prive

Pantanal Safari Prive

Deze excursie wordt geheel op maat gemaakt. Dat houdt in dat het aantal dagen naar eigen keus kan worden bepaald. We adviseren om voor de Pantanal minimaal drie dagen ( twee nachten ) uit te trekken, maar meer dagen is uiteraard aan te bevelen; er is vreselijk veel te doen en te zien. Het grote voordeel is dat je erg flexibel bent en je programma kan aanpassen aan je wensen. Er gaat een Engelssprekende gids met je mee die alles voor je regelt.
De route die we kunnen adviseren, is om één nacht te overnachten in Pousada Rio Claro en één of twee nachten in pousada Faivul

 

Pantanal Safari in internationale groep

Pantanal Safari in internationale groep

Een mooie safari in Pantanal met een internationale groep. In het regenwoud zijn er veel dieren te zien zoals krokodillen, toekans, capibara`s of apen.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.