20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Rio de Janeiro

Corcovado

Corcovado

Nadat je bent opgehaald van het hotel begin je met een bezoekje aan het Christ Statue dat een van de zeven moderne wereld wonderen is. Dit standbeeld staat 700m boven zeeniveau op de Corcovado berg. Na een prachtige rit kom je bij de voet van deze berg. Hier ga je met een trein naar boven. Als je eenmaal op de top bent heb je een prachtig uitzicht over de hele stad . Rio word ook niet voor niets de “Marvelous City” genoemd. Vervolgens maak je nog een tour naar de bekende stranden van Rio.
Deze excursie duurt 4 uur. Met internationale groep.
Pao de Azucar

Pao de Azucar

Elk jaar bezoeken meer dan een miljoen toeristen Pão de Açúcar, of in het Nederlands suikerbrood berg. Deze berg is nu een symbool voor Rio de Janeiro geworden. Deze vreemde naam heeft de berg te danken aan zijn vorm. Het heeft namelijk een vorm van een traditionele vorm van een suikerbrood. Eerst ga je met een glazen kabelbaan naar de top van de Urca berg. Dit is 215m boven zee niveau. Je hebt hier prachtige uitzichten over de hele stad. Vanaf hier ga je met een tweede kabelbaan naar de top van de suikerbroodberg. Je zit dan 400 meter boven zee niveau . Je hebt hier adem benemende uitzichten over heel Rio, de sloppenwijken en de bekende stranden.

Internationaal reisgezelschap.

 

 

 

Favela Tour

Favela Tour

Nadat je het hotel hebt verlaten ga je over de Sao Clemente weg naar Santa Marta. Santa Marta is een favela ( sloppenwijk ) in Dona Marta Hill. Er zijn in deze sloppenwijken overal leuke antiek winkeltjes en andere faciliteiten. Na de tour door de straten van de sloppenwijk maak je nog een stop en ga je weer terug naar je hotel. De tour duurt 3 uur. Het is met een internationale groep.

 

Corcovado en Pao de azucar

Corcovado en Pao de azucar

Deze tour begint voeg in de ochtend. Als eerst ga je naar de suikerbrood berg. De suikerbroodberg in bekend vanwegen de prachtige uitzichten over Rio de Janeiro, de sloppenwijken en de bekende stranden. Vervolgens ga je met de auto naar het flamingo park en Downtown Rio.

In de middag ga je na de lunch naar de Corcovado in een historische trein ‘Carro Eletrico’. De trein stopt voor de trap naar de Christ de Redeemer statue. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over Rio de Janeiro en de adembenemende stranden en bergen. Aan het eind van de tour ga je nog naar de stranden van São Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana.
Deze tour duurt 8 uur.   Met internationaal reisgezelschap of op prive basis.

Corcovado en Tijuca Forest

Corcovado en Tijuca Forest

Je wordt opgehaald bij het hotel in een open dak jeep en maak je een tour naar Corovado berg. Deze berg licht in Tijuca Atlantic Forest: een van de grootste stads bossen van de wereld. Op deze beroemde berg staad het Christ Statue, dit standbeeld is verkozen tot een van de 7 moderne wereldwonderen.

Je maakt ook nog een stop bij Dona Marta uitzichtspunt. Van dit punt kun je de hele stad zien. Vervolgen ga je over Paineiras weg naar het Tijuca Forest waar je een wandeling gaat maken naar de Cascatinha watervallen. Als je verder wandelt kom je aan bij het Papino beach en ga weer terug naar je hotel.

Op zaterdag en zondag en in de vakantie moet je over de Sumare weg naar Coravado. Deze excursie duurt 4 uur. Je reist met internalionaal gezelschap.

 

 

 

 

Favela en Tujuca forest excursie

Favela en Tujuca forest excursie

Nadat je het hotel hebt verlaten ga je over de Sao Clemente weg naar Santa Marta. Santa Marta is een favela ( sloppenwijk ) in Dona Marta Hill. Na de tour door de straten van de sloppenwijk maak je nog een stop bij het Tijuca Atlantic forest. Dit is een van de grootste stads bos ter wereld. Je maakt een wandeling door het bos naar de Cacatinha watervallen en daarna ga je weer terug naar het hotel.
De tour duurt 4uur en is met internationaal gezelschap.
Santa Teresa

Santa Teresa

Een privé excursie naar historische oude stad van Santa Teresa. Weinige toeristen en erg authentiek. Goed te combineren met Corcovado.
Rio Night

Rio Night

Op privé basis kun je met de gids naar lokale eetcafé gaan waar oude samba muziek gespeeld wordt ( NIET toeristisch). Erg leuk om te doen. Vooral op vrijdag en zaterdag kan je veel carioca’s ( inwoners van Rio) verwachten. Je kunt zelfs aan ons doorgeven welke type muziek/café-bar willen bezoeken als je enige voorkeur hebt. Exclusief maaltijden/drank

 

 

 

Samba! Samba!

Samba! Samba!

Niks is leuker dan lekker mee dansen op Braziliaanse Samba’s. Met deze tour bezoek je een van de Samba scholen in Rio de Janero. De Samba scholen repeteren voor het volgende carneval. Vervolgens ga je naar een Braziliaans restaurantje voor een heerlijk diner. Het is een typisch Braziliaans barbecue restaurant met vlees, salade, groente en drankjes.
( De koste voor het restaurant zijn niet meegerekend in de prijs ) Deze excursie duur 4 uur. Deze excursie is vanaf de derde zaterdag van oktober tot 15 dagen voor het carnaval.
Prive excursie, Carnival behind the scenes

Prive excursie, Carnival behind the scenes

Met deze excursie ga je naar een van de grootste samba scholen in Brazilie. Dit entertaiment complex is gebouwd voor de gasten die het leuk vinden om de charme van het carneval te beleven. Het magische carneval feest maakt Rio een van de grootste party stad ter wereld. Je kan hier echte carnevalswagens en kostuums ontworpen en gemaakt zien worden. Ook kan je naar de prachtige Brazlilieaanse Samba luisteren.
Deze excursie is vanaf de derde zaterdag van oktober tot 15 dagen voor het carnaval.


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.