20 jaar Passaat

Parati

Dagexcursie Trindade

Dagexcursie Trindade

Met deze exursie bezoek je de gezellige vissers dorpjes van Trindade. Je bezoekt vier stranden en een natuurlijk zwembad, "Caixa d'Aço". Eerst ga je naar het Ranchos, dit is een klein dorpje en maak je een wandeling naar het natuurlijke zwembad met een gids. Deze wandeling duurt ongeveer veertig minuten. Je wandelt door de prachtige bergen en bossen heen.
Als je bij Caixa d'Aço aangekomen bent kan je een verfrissende duik nemen in het kristal heldere water. Vervolgens ga je weer terug naar Trindade waar je een lekker kunt lunchen in een lokaal restaurantje.

*De lunch is niet in de prijs inbegrepen. * De tour duurt 6 uur.

Schooner Cruise

Schooner Cruise

Deze tour vaar je met een boot langs verschillende prachtige stranden aan de kust van het eiland Paraty, omsingeld door de grote regenwouden. Nadat je ongeveer 40 minuten gevaren hebt maakt de boot 3 stops. Elke stop ongeveer een uur. Je hebt dan de tijd om te zwemmen, zonnenbaden en te snorkelen. Per tour is het verschillend welke eilanden bezocht door de weersomstandigheden en om de touristen te vermijden. De eilanden die over het algemeen bezocht worden zijn: Comprida, Algodão, Cotia, Praia Vermelha en ook de stranden van Lulas en Saco da Velha.

* De tour is inclusief snorkeling maskers en snorkels
* De tour duurt 5 uur en is exclusief de lunch


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.