20 jaar Passaat

Amazone Zuid

Cristalino Jungle Lodge

Cristalino Jungle Lodge

Een autorit van een uur en een boottochtje van een half uur brengt je naar één van de beste lodges in deze regio. De lodge maakt onderdeel uit van het privé natuurpark. Je kunt hier overnachten in een cottage stijl kamer ( 1 gebouw heeft 4 kamers, allen privé badkamer) of in een villa ( geheel privé, met grote ramen, zodat je van de mooie omgeving extra kunt genieten.
De lodge beschikt verder over een mooie drijvende pier op de rivier met uitkijk hut over zowel de rivier als de oevers. Vanaf deze pier kan je het nodige zien, met name de vele vogels en apen zijn vanaf dit punt regelmatig te bewonderen.
De lodge beschikt ook over kano’s als je heel stil samen met een gids op pad wilt gaan voor het zien van wild.
De lodge heeft slechts een aantal uur elektriciteit in de ochtend en avond middels een generator en warm water is er meestal niet, maar in de hitte van de jungle is een koele douche wel zo verfrissend.
Er is geen airco aanwezig, wel een fan. Omdat Alta Floresta ( betekent: ’hoog woud’ ) vrij hoog ligt, koelt het ’s avonds verrassend veel af en is een airco niet nodig, eerder dekens. Muggen zijn er verhoudingsgewijs weinig !
Alle maaltijden ( buffetstijl en vrij goed ) en een compleet excursieprogramma zijn inclusief, alsmede de transfers van en naar Alta Floresta.


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.