20 jaar Passaat

Jouw reis naar Nepal...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Nepal

Mysterieuze bergreuzen die oprijzen uit het laagland, schilderachtige steden uit de middeleeuwen en een kruispunt van religies, gevestigd in spectaculaire landschappen, dat is Nepal ! Een land waar je zowel actief en cultureel uitstekende uit de voeten kunt. Maar daarnaast zijn er prachtige natuurparken, het groene laagland, Terai genaamd, met vergeten dorpen en de Tibetaanse bevolking verscholen hoog in de Himalaya's.

Maar welke trektocht moet je maken? Welke koningsstad mag je niet missen? En kan je altijd de Mount Everest zien ? En ook op alle andere vragen, hebben we een antwoord en of plan om dat mogelijk te maken. Zie een aantal voorbeelden hieronder, maar pas het gerust aan of laat ons weten wat je anders zou willen, we maken immers alle reizen op maar voor je.

Lees meer

 Praktische informatie

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.