20 jaar Passaat

Pokhara

Dit wordt ook wel klein Kathmandu genoemd, mede omdat het na Kathmandu één van de meest populaire plaatsen is om te bezoeken in Nepal.
De redenen hiervoor zijn dat je hier de beroemde trektocht kunt maken rondom de Annapurna of het Annapurna Circuit. De uitzichten op deze bergkam met enkele 8000 meters zijn tijdens de trekking wonderschoon. Echter, dit heeft als gevolg dat dit gebied enigszins wordt overspoeld door toeristen, wat zo zijn weerslag heeft. Het wordt ook wel eens spottend de CocaCola-route genoemd omdat je overal langs de trails cola kunt kopen.
Daarnaast is er door de enorme vraag naar eten in dit gebied door de vele toeristen, een enorme kaalslag ontstaan; er wordt helaas nog steeds veel op hout gekookt.
Pokhara zelf ligt aan het Pewa meer in een prachtige groene omgeving. Bij helder weer heb je mooie uitzichten op de besneeuwde bergreuzen. Vanuit deze plaats zijn vele verschillende trektochten mogelijk, ook naar gebieden waar nog niet al te veel toeristen komen zoals een trektocht in de buurt Gorkha.
Al met al is Pokhara een aangename plaats om te bezoeken, door zijn lagere ligging is het warmer dan in Kathmandu en er zijn hier naast wandelen/trekking, ook andere activiteitente mogelijk zoals rafting (of gewoon lekker relaxen aan de rand van het meer.)
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.