20 jaar Passaat

Chitwan Nationaal Park

Dit natuurpark wat is ontstaan doordat het in vroegere tijden de jachtgronden waren van de koning is een van de bekendste parken in Nepal.
Het ligt op ongeveer 5-6 uur rijden vanaf de hoofdstad en is een bezoek zeker waard. In dit park kom je vele dieren tegen waarvan sommige zeer zeldzaam zijn. Door zijn gunstige ligging is het een populair park geworden en het wordt door veel toeristen bezocht.
We adviseren om minimaal 2 dagen en bij voorkeur 3 dagen in dit park te verblijven. we kunnen je diverse package tours aanbieden waarbij de excursies min of meer hetzelfde zijn,maar het verschil voornamelijk zit in de overnachting en de kwaliteit van de gidsen. De overnachtingen IN het park zijn de duurdere alternatieven
De gebruikelijke excursies voor dit park zijn, olifant safari, jungle walk,birdwatchingtour, kanotrip, Tharu village tour. Maaltijden zijn altijd inclusief.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.