20 jaar Passaat

Bardia Nationaal Park

Dit park is het grootste in Nepal en heeft door zijn gevarieerde terrein en afgelegen ligging in het westen, een zeer gevarieerde planten- en dierenwereld. De meest verschillende dieren zoals de zeldzame Bengaalse tijger en de Gangtic Dolfijn komen hier nog voor. Het is veruit het mooiste natuurpark en is nog weinig aangetast doordat het afgelegen ligt en dus nog weinig bezocht wordt. De omliggende Tharu dorpen zijn zeker een bezoek waard. De excursies zijn gelijk aan die van Chitwan en er kan op verzoek extra excursies geboekt worden als raftings of prive jungle tours.
Passaat reizigers die hier geweest zijn, waren zeer onder de indruk van het park en hadden het idee dat zij de enige in het park waren. De eenvoudigste manier om naar dit park te reizen is per vliegtuig vanuit Kathmandu. Een route over land via a.o. Lumbini en de Terai is ook mogelijk. Een andere route die zeker de moeite waard is, is via India. Vanaf Lucknow (mooie stad, wat nauwelijks bekend is) kun je doorreizen naar Nepalganji. Vanuit daar is het een eenvoudige jeeprit naar het park.
Programma’s en diverse mogelijkheden in dit park zijn op aanvraag. Je kunt vanuit dit park ook spectaculaire rafttochten maken.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.