20 jaar Passaat

Koshi Tapu Nationaal Park

Dit nieuwste natuurpark in Nepal ligt een behoorlijk eind vanaf Kathmandu en is het beste te bereiken via een vlucht naar Birathnagar (meerdere vluchten per dag) Dit park kan prima ingepast worden voor diegene die onderweg is van Nepal naar Darjeeling/Sikkim. Vanaf Birathnagar kun je over land per bus doorreizen naar Sikkim via de grensplaats Kakarbhittha .
Het park is een overloop van de Sapt Kosi rivier een van de belangrijkste zijrivieren van de Ganges. In dit park komen de laatste populaties wilde waterbuffels voor. Daarnaast zijn er nog talloze andere dieren waar te nemen als vele hertensoorten krokodillen en zelfs de zeldzame Gantic dolfijn.
Voor vogelliefhebbers is het een waar paradijs met meer dan 400 verschillende vogels het hele jaar rond.
Er is nog weinig aan accommodatie in en rond het park.
programma’s voor najaar 2003 niet bekend, enkel op aanvraag
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenSteden

1 blokje = toeristisch
5 blokjes = niet toeristisch
Geen blokje = transitpoint

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.