20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

La Paz

Hostal Naira

Hostal Naira

Bijzonder sfeervol hotel met diverse charmante binnenplaatsen in warme kleuren. Het hotel is een omgebouwd koloniaal huis met mooie veranda's en is zeer goed gerestaureerd, wat de sfeer enkel ten goede komt. Het hotel ligt in de historische binnenstad van La  Paz en heeft dus vele bezienswaardigheden op loopafstand. Het hotel beschikt over een aangenaam cafe/lunchroom waar men de beste koffie van La Paz schenkt, volgens het hotel uiteraard. Ook kan je een restaurant vinden in een van de mooie binnenplaatsen.
Hotel Rosario

Hotel Rosario

Een oud koopmanshuis wat is omgenbouwd tot een van de beste koloniale stijl hotels van La Paz. Het is perfect gerestaureerd en  is een zeer aangename plek om te verblijven in La Paz. Het ligt in een van de oudste gedeeltes van La Paz en op loopfstand van de beroemde heksenmarkt.
Het hotel heeft een mooie patio en andere publieke ruimtes waar het prettig vertoeven is. De service van dit hotel is zeker voor Boliviaanse begrippen van een hoog niveau.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.