20 jaar Passaat

Copacabana

Dit bijna altijd zonnige stadje ligt in een prachtige baai aan het Titicaca meer. De Moorse Kathedraal torent hoog boven alles uit en herbergt een bijzonder beeld van de maagd van Copacabana. Volgens de overleveringen zijn de vele wonderen die hier in de zestiende eeuw zouden hebben plaats gevonden te danken aan dit houten beeld in deze bijzondere kerk. Deze achtergrond heeft Copacabana tot een bedevaartsoord gemaakt waar oud en jong van heinde en verre naar toe komen. Je kunt je er laten zegenen en zelfs auto’s worden in de weekenden gezegend om ze te behoeden voor ongelukken in het verkeer. Het stadje staat ook bekend om de vele feesten en ieder moment word ook aangegrepen voor een leuke activiteit. Vanaf Copacabana kun je met een bootje over het Titicacameer een bezoek brengen aan ‘Isla del Sol’ (eiland van de zon) en ‘Isla de la Luna (eiland van de maan). Volgens de Inca’s is het eiland van de zon de geboorteplaats van de zon en de eerste Inca leider, Manco Capac. Een wandeling over dit eiland is absoluut de moeite waard. Ook in de omgeving van Copacabana langs de oevers van het Titicaca meer kun je mooie wandeltochten maken. Zittend aan het strand op een terrasje met uitzicht op de ondergaande zon die in het meer zakt, kun je je tegoed doen aan een heerlijke regenboogforel die ’sochtends nog vers gevangen is in het meer.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.