20 jaar Passaat

Sucre

Sucre is een kleine en plezierige stad omringd door lage bergen en een zeer prettig klimaat, wat blijkbaar zijn weerslag heeft op de bevolking, want de mensen zijn hier open en vriendelijk. Het koloniale karakter van de stad is vrijwel geheel intact gebleven inclusief de witte kleur van de gebouwen in het centrum van de stad en het is een prettige stad om wat rond te dwalen en het dagelijkse leven gade te slaan. Sucre is officiceel nog de hoofdstad van Bolivia maar La Paz heeft in de loop van deze eeuw de positie van belangrijkste stad overgenomen. In de koloniale periode was Sucre één van de belangrijkste steden in Zuid-Amerika. In Sucre is uiteindelijk op 6 augustus 1825 de onafhankelijkheid van Bolivia uitgeroepen en de nieuwe republiek werd vernoemd naar de grote held uit de onafhankelijkheidsstrijd; Simón Bolívar, terwijl zijn rechter­hand, generaal Sucre, werd geëerd door de hoofdstad naar hem te vernoemen. Een stad met een rijke historie met mooie gebouwen, kerken en musea, waarvan met name het Museo Textil Etnografico en het convent La Recoleta absoluut de moeite waard zijn. De omgeving van Sucre leent zich goed voor mooie wandelingen en bezoek aan kleine en oorspronkelijke dorpjes waar buiten de landbouw de mensen ook leven van het maken van mooie weefsels. Tarabuco is bijvoorbeeld een leuk dorpje in de buurt van Sucre en is vooral bekend om zijn markt die bekend staat als één van de kleurrijkste markten in heel Bolivia. Dit is de grootste markt in de omgeving en de boeren komen van heinde en verre om hun waar hier te verkopen. Op zondag is de markt nog groter dan normaal.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.