20 jaar Passaat

Santa Cruz

Santa Cruz, de tweede stad van Bolivia ligt op zeeniveau, waardoor je de warmte van het tropische klimaat direct zult voelen. Voorheen was Santa Cruz een afgelegen landbouwstad met een slechte naam vanwege de vele drugshandel, maar de laatste decennia is het een redelijke grote, invloedrijke stad geworden en van groot economisch belang voor het land. Het is een plek waar tropische producten verhandeld worden die in de landbouwgebieden ten oosten van de stad worden verbouwd. Er is weinig speciaals te zien maar als je over de Plaza de Armas loopt moet je niet verbaasd zijn als je behalve schoenpoetsers op het plein ook luiaards in de bomen ziet hangen. De dierentuin is ook een bezoekje waard!
Mocht je vanuit Nederland invliegen op Bolivia dan is Santa Cruz de ideale stad om je reis te beginnen. Er zijn ook regelmatig binnenlandse vluchten naar La Paz, Sucre en Cochabamba.
Er is een goede busverbinding naar Cochabamba (ongeveer twaalf uur) en vanuit daar kun je overstappen op bussen naar Uyuni, Sucre, Potosí, La Paz etc. Overweeg ook echter het alternatief om met een jeep in een tocht van drie of vier dagen naar Sucre te reizen. Zie bij Samaipata voor meer informatie over deze schitterende tocht.
Santa Cruz is tenslotte ook uitgangspunt voor zeer interessante natuur-excursies het regenwoud in: de Boliviaanse Pantanal doet niet onder voor de Braziliaanse en op de rivier Mamoré en het centraal-Boliviaanse Amazonegebied kun je een fantastische rivierencruise maken dwars door de regenwouden!
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.